Sunday, May 29, 2011

It's Alive...

...Just at a new location. After nearly four years, I've switched over to a new platform. The Seventh Art, along with its meager archives, can now be found over at www.archiveofshadows.com.

2 comments:

Unknown said...

The world is yours, but we are, but in the end it is yours. You young people, full of vigour and vitality, are in a period of prosperity, like eight in the morning, at nine o'clock the sun, hope is placed on you.
____________________________
I like: Cheap Runescape Gold and Cheap Runescape Gold

Unknown said...

Bună ziua dragi prieteni,
Am face o observaţie, mulţi oameni au nevoie de bani pentru a finanţa tot felul de lucruri sau au datorii, de fapt aproape toată lumea pentru a fi mai realist. Pentru a combate sărăcia şi excluziunea de la Banca, am oferta de împrumut de credit (persoane fizice, companii cum ar fi asociaţiile) în dificultate sau care doresc să ajute să abordeze unele dintre problemele lor financiare sau să înceapă o afacere.
Contactati cu amabilitate mă prin e-mail în cazul în care sunteţi interesat. Aici este adresa mea: cassandrabazarov@gmail.com asa ca nu ezitati. Contactaţi-mă pentru a găsi satisfacţie la problemele tale.
vă mulţumesc